Een bedrijfsevent als basispakket

Bedrijfestijn stelt pakketten samen voor bedrijfsfeesten, bedrijfsborrels en andere bedrijfsevents op locatie. Met diverse stijlen en aanvullende opties kan worden voldaan aan persoonlijke wensen en eisen. Download de uitgebreide productinformatie onderaan elke pagina of neem contact op, voor extra info en mogelijkheden.
Personeelsfestijn

Of het nou gaat om een personeelsdag vol groepsactiviteiten, een bedrijfsborrel of een bedrijfsfeest met feestavond, het kan allemaal op eigen terrein. Wij creëren een unieke locatie die een start kan zijn voor een bedrijfsuitje of andere personeelsfeest ideeën.

 Openingsfestijn

Wat is er leuker dan de opening van een (nieuw) bedrijf te vieren met een openingsfeest! Een sfeervolle tent als ontvangstruimte, een rode loper en ballonnen mogen dan niet ontbreken. Met dit pakket heb je alle basics voor een openingsfeest!

 Bouwfestijn

Een bouwfestijn is bij uitstek een feest op locatie. De eerste paal slaan symboliseert het begin van een (nieuw)bouwproject, en dat mag gevierd worden! Kortom een pakket voor een volledig ingerichte tent op een bouwplaats.

 Presentatiefestijn

Een inspirerende locatie creëren, gewoon op eigen terrein, dat is het doel! Met dit pakket is het mogelijk een presentatieruimte in te richten met een aantal eenvoudige basics en samenstellingen. Uit te breiden met uitgebreide (licht)show, informele borrel achteraf, etc.

 Familiefestijn

Iets dat je niet vaak doet, maar erg leuk is om te doen: familie jouw werkplek laten zien. Van jong tot oud, iedereen is op zo'n open dag van het bedrijf welkom. Voor extra entertainment is bij het familiedag-pakket ook een (kinder)activiteit inbegrepen. 

 Aanvullende opties

Is een event niet geslaagd zonder goede DJ? Zou je graag nog een presentatie geven bij jullie jaarlijkse personeelsfeest? Liever nog wat uitgebreidere aankleding of decoratie? Of zijn er gewoon te weinig toiletten voor alle gasten? Bekijk de aanvullende opties van Bedrijfestijn, want echt alles is mogelijk!

Per festijn is een overzicht van opties te vinden in een uitgebreide productinformatie, welke onderaan elke pagina te downloaden is.