Catering services voor elk bedrijfsevent

Bedrijfestijn zet kant-en-klare bedrijfsevents neer en daar hoort eten en drinken bij. Onze catering services geven mogelijkheden om een event compleet te maken, maar zijn geen onderdeel van het basispakket. In samenwerking met Your Choice Catering zijn er diverse arrangementen samengesteld, volgens onze standaarden. Dat betekent ook all-in prijzen, wel zo makkelijk! 
Arrangementen

Ook binnen de catering is er keuze, zodat er altijd een smaak tussen zit die het beste bij het event past. Er is onderscheidt gemaakt in drie arrangementen, te weten:

>   Borrel

>   Drank

>   Buffet

 

De maaltijden komen standaard in buffetvorm met een alcoholisch drankje bij ontvangst. Er is altijd keuze uit minimaal drie verschillende buffetten. Het borrel arrangement bestaat uit drie warme hapjes p.p., borrelnootjes, kaasstengels en zoutjes. De dranken zijn standaard fris, bier en wijn. Speciale (eet)wensen zijn altijd bespreekbaar. 


De arrangementen worden standaard geleverd met servies, bestek, glaswerk, overige benodigdheden en schoonmaak. Tevens is bij de prijs personeel inbegrepen. De arrangementen zijn berekend voor een tijdsbestek van 2,5 uur. Bij uitloop worden kosten gerekend op basis van nacalculatie. In overleg is langere afname uiteraard mogelijk, hiervoor gelden andere tarieven.

 

Prijzen p.p. (excl. BTW)

>   Borrel: € 4,50

>   Buffetten: vanaf € 14,95 tot € 22,25*

>   Drank: € 11,50

 

* Afhankelijk van aantal personen (vanaf 30 p.) en buffet.