Volledig ingerichte ruimte op eigen terrein

Het organiseren van een bedrijfsevent kan een tijdrovende klus zijn. Bedrijfestijn neemt als evenementenbureau de zorg voor een ingerichte en sfeervolle feestlocatie op eigen werkplek uit handen. In de samengestelde pakketten zit alles wat een personeelsfeest, openingsfeest, familiedag, eerste-paal-slaan of presentatieruimte nodig heeft. En met de keuze uit drie stijlen is sfeer zelf te bepalen. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een passende locatie en aankleding.

Van op- tot afbouw neemt een bedrijfsevent over het algemeen twee á drie dagen in beslag. Bedrijfestijn geeft graag persoonlijk advies gebaseerd op de wensen en eisen, want echt alles is mogelijk. 

Bij het organiseren van een bedrijfsevent op eigen terrein kan er gekozen worden voor een volledig ingerichte ruimte binnen of een (extra) ruimte buiten in een tent. Herken de lunchplek niet meer terug als deze is omgetoverd tot feestzaal. Of gebruik een Flex Tent als startplek voor een bedrijfsuitje of een inspirerende ruimte met echt buiten-gevoel.