Een festijn voor het bedrijf

Bedrijfestijn is een jong Amsterdams evenementenbureau voor bedrijven. Met kant-en-klare bedrijfsevents op locatie nemen wij de zorg voor faciliteiten uit handen van op- tot afbouw. We streven naar gemak, waardoor geen uren meer hoeven worden gestoken in de zoektocht naar basiselementen en bijpassende aankleding. Door de keuze uit verschillende stijlen en opties kan het event worden vormgegeven naar persoonlijke smaak en wensen. Om te komen tot een geslaagd evenement werkt Bedrijfestijn samen met leveranciers met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Alles is vooraf bedacht en samengesteld, wel zo makkelijk!
Visie en kernwaarden

Het bestaan van Bedrijfestijn is voortgekomen uit de overtuiging dat bedrijfsborrels, bedrijfsfeesten en andere regelmatig georganiseerde bedrijfsevents kunnen worden gefaciliteerd door vooraf bedachte en samengestelde pakketten. Omdat elk evenement anders is en kunnen door stijlen en opties naar elke wens en behoefte worden ingericht.

Bedrijfestijn staat voor persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Wij streven naar een transparante bedrijfsvoering in prijs en communicatie, geven passend advies gebaseerd op de situatie en hebben een reële prijs-kwaliteit verhouding. 

Ervaring

Door opleiding en eerdere (werk)ervaringen in de praktijk heeft Bedrijfestijn met Leander Lignac als eigenaar, bedenker en eventmanager de nodige ervaring in de evenementenbranche. Door jarenlange ervaring in tentenverhuur is hij met recht een expert te noemen op dit gebied en door werkzaamheden rondom evenementen weet hij precies wat erbij komt kijken. Met zijn organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel heeft Leander een zeer professionele werkwijze en telt elk detail.